Kundalini Yoga Lofoten

09
nov, 15

Hva kan yoga hjelpe deg med

Yoga er trening av hele deg
Kundaliniyoga er en form for yoga som alle kan gjøre, samtidig som det er en av de mest effektfulle yogaformene som finnes. Kundalini yoga som undervist av Yogi Bhajan ® regnes i dag som den mest omfattende av alle yogatradisjoner, og passer for både menn og kvinner.

Selve ordet yoga betyr å

forene, og innen kundaliniyoga forener vi den fysiske, psykiske, mentale og emosjonelle kroppen din – og kontakten med din sjel, ved hjelp av flere hundre års yogisk kunnskap.


Yoga gir deg en vital og smidig kropp

Du vil oppdage at «kundalinienergien» allerede etter kort tids praktisering vil begynne vikle seg ut fra bunnen av din ryggrad og få deg til å føle deg ung (aktiv, entusiastisk og energisk) for uansett alder trenger du fleksibilitet – og fysisk sett starter dette i ryggraden.

Gjennom enkle men kraftfulle fysiske øvelser, meditasjon, mantra, avspenning og pusteteknikker kan du utvikle ditt eget potensiale, få livskraft, god helse og energi – en kropp som fungerer.

Fordeler yoga gir deg:
• Immunforsvaret ditt styrkes. Yoga er direkte trening av ditt nerve og hormonsystem.

• Bedre søvn og fordøyelse, og du vil kjenne deg mer motstandsdyktig mot hverdagens krav og stress.

• God effekt på smerteproblematikk. Du vil oppleve et bedre oksygenopptak og kondis, sterkere og smidigere muskulatur. Du øker din kunnskap om dine fysiske muligheter.

• Yoga vil gi deg et større pågangsmot, indre ro og en følelse av tilfredshet. Stabilitet og balanse gjør deg mer tilstede i hverdagen.

• Aktuell forskning på yoga og meditasjon viser klare og målbare resultater for mange av dagens stressrelaterte lidelser som blant annet nakke- og ryggproblemer, hodepine, depresjon, angst, vektproblemer og søvnløshet

Kundaliniyoga er en flere tusen år gammel vitenskap og teknologi fra India, som tidligere ble videreført fra mester til utvalgte disipler, og den ble første gang åpent undervist i 1969, da Kundalini yogamester Yogi Bhajan brakte dette til Vesten.

Velkommen til å prøve yoga.
Hjertet holder deg i live, en fleksibel ryggrad gir deg ungdommelige krefter og godt humør – og med et fleksibelt sinn kommer også livsglede. Du vil oppleve å bli mer glad og takknemlig i hverdagen, og kanskje viktigst av alt – yoga gjør det lettere for deg å få øynene opp for deg selv. Å bli få øket bevissthet og en ny-trigget nysgjerrighet på livet. På alt det gode potensiale som ny kreativitet vil gi deg.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar