Kundalini Yoga Lofoten

10
nov, 15

Detox & Superdeilig vektredusering – 10 Uker

BuddhaOppstart 13.januar, over nyttår.
Onsdager fra 20:00-22:00
Sted: informasjon kommer :-)
Pris Kr: 1800,-

Dersom du lurer på om yoga kan hjelpe deg å gå ned i vekt, og rense kroppen – er svaret definitivt ja. Det finnes hundrevis av energikrevende og effektive yogaøvelser. Men – på dette kurset kommer du til å oppleve en ny type ”slankekur”.


Dette er et kurs for deg som ønsker å jobbe for et godt fordøyelsessystem, og få yogiske råd for å hjelpe kroppen til balansert forbrenning. Alle kan delta på dette kurset, uansett størrelse – Detox og en glad vital kropp er i fokus, og du vil lære yogiske teknikker du kan ta med deg ut på gåturen

I det yogiske tankesettet handler ikke spørsmålet om overvekt sammen med dagens ”motebilde” av hverken store eller mindre kropper. Her er mennesket en helhet. Hvorfor har noen mennesker ekstra kilo på kroppen – er det på grunn av din naturlige kroppstype, eller har du rett og slett bare trengt litt ekstra beskyttelse? Det spiller faktisk kanskje ikke noen rolle å vite svaret.

På dette kurset kommer du virkelig til å lyse opp, lære mange svært bra og effektfulle øvelser og meditasjoner som vil gi deg En ny begynnelse. En virkelig vårrengjøring av kroppen, som lar deg slippe tak i stress og mønster som ikke lenger tjener deg.

Kundalini yogamesteren, Yogi Bhajan sier: ”If you give your Self a chance, your Self will give you all the chances”.

På dette kurset vil du lære alt fra grunnleggende yoga teknikker til øvelser og meditasjoner for renselse du enkelt tar med deg videre i hverdagen.

Dette kurset passer for ALLE størrelser
-Lett og effektiv Kundalini Yoga, passer for alle nivå, nybegynner som erfaren.

Dette kurset gir deg også hjemmelekse, og på en av dagene vil du trenger deilige uteklær for å gjøre Breathwalk.

Utstyr du trenger til yogatimen er
Yogamatte (og gjerne et lammeskinn å sitte på). Behagelige klær. Et teppe til å legge over deg under hvilen, og en pute å sitte på. Det er også lurt å ha med en drikkeflaske.

Om du trenger tilpassninger som eksempelvis stol å sitte på, eller annet, ta kontakt så ordner vi det lett.

Dersom du har spesielle behov for avtale rundt betaling, finner vi en løsning på det. Det er mulig å betale med kort før timen, med klippekort eller kontant. Klippekort kan også kjøpes via nettbutikken. Konto og fakturanr: 4750.29.89568

Bindende påmelding til
yogalærer Runhild Olsen,
tlf/sms 99223228, eller post@runhild.com

Runhild har to års utdannelse fra Kundaliniyoga Instituttet i Norden, som gir en internasjonal sertifiserting som lærer.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar