Kundalini Yoga Lofoten

Om oss

Du finner oss i det som sannsynlig er en av Norges vakreste fiskevær – Reine i Lofoten. Her tilbyr vi yogatimer, yogakurs og workshops som undervist av Yogi Bhajan ® i kombinasjon med unike naturopplevelser.

Hos oss er alle velkommen og vi legger alltid tilrette for de justeringer og behov du måtte ha. Kundalini Yoga Lofoten har fokus på autentisk tilstedeværelse og det vakre landskapet et hvert menneske har iboende sin kropp og sjel.

Våre yogalærere er internasjonalt sertifisert fra K.R.I. Og vi tilbyr høy standard gjennom våre gode samarbeidspartnere på både naturopplevelser og overnatting.

Andre aktiviteter du kan kombinere med yogakurs eller yogaworkshops hos oss er padling, fjellturer, dykking og snorkling, kunstopplevelser, matopplevelser, fiske og båttur med rib ut til hulemaleriene på yttersida. Ta kontakt så skreddersyr vi din yogareise!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å motta gratis yogatips, øvelser og meditasjoner. Våre venner får alltid tilbud først!


Hva er kundalini yoga

Kundalini Yoga er en av de mest kraftfulle formene for yoga du kan gjøre, men det er samtidig en type yoga som alle enkelt kan gjøre. Derfor kan vi kanskje kalle retningen «kom som du er -yoga”.

Våre yogatimer passer for alle kropper og aldre, helt nybegynnere og litt øvede. Det er erfaringen og virkningen av yogaen og ikke prestasjonene som er i sentrum. Det eneste du trenger fokusere på er deg selv – Bevissthet og tilstedeværelse gir deg ekte livsglede og vitalitet, fysisk og mental ro. God helse, balanse og pågangsmot!
Kundalini Yoga som undervist av Yogi Bhajan ® regnes i dag som den mest omfattende av alle yogatradisjoner.

Aktuell forskning på yoga og meditasjon viser klare og målbare resultater for mange av dagens stressrelaterte lidelser som blant annet nakke- og ryggproblemer, hodepine, depresjon, angst, vektproblemer og søvnløshet.