Kundalini Yoga Lofoten

02
nov, 15

6 uker yogakurs – Yoga for en fleksibel ryggrad

Det er virkningen av yogaen og ikke prestasjonene som er i sentrum, derfor passer denne yogaretningen for alle kropper og aldre, fra helt nybegynnere til litt øvede.

BuddhaDette kurset på 6 uker gir deg – Yoga for en fleksibel ryggrad.
Hver onsdag fra 11.november frem til 16.desember – Kl. 18:00-20:00.
Sted: Loftet på Reine (Nybua)
Pris Kr. 1080,-

For deg som har behov for fleksibel kalender, er det også mulig å kjøpe klippekort, som du finner i nettbutikken

Etter yogatimen er det mulig å ta et glass yogi tea, hvor du kan være litt sosiel, eller få besvart spørsmål om du har.

Hver uke får du med deg et yogasett hjem, og råd for å gjøre yoga til en del av din hverdag.

Hva kan yoga hjelpe deg med:


Yoga er trening av hele deg

Kundaliniyoga er en form for yoga som alle kan gjøre, samtidig som det er en av de mest effektfulle yogaformene som finnes. Kundalini yoga som undervist av Yogi Bhajan ® regnes i dag som den mest omfattende av alle yogatradisjoner, og passer for både menn og kvinner.

Selve ordet yoga betyr å forene, og innen kundaliniyoga forener vi den fysiske, psykiske, mentale og emosjonelle kroppen din – og kontakten med din sjel, ved hjelp av flere hundre års yogisk kunnskap.

Yoga gir deg en vital og smidig kropp

Du vil oppdage at «kundalinienergien» allerede etter kort tids praktisering vil begynne vikle seg ut fra bunnen av din ryggrad og få deg til å føle deg ung (aktiv, entusiastisk og energisk) for uansett alder trenger du fleksibilitet – og fysisk sett starter dette i ryggraden.

Gjennom enkle men kraftfulle fysiske øvelser, meditasjon, mantra, avspenning og pusteteknikker kan du utvikle ditt eget potensiale, få livskraft, god helse og energi – en kropp som fungerer.

Fordeler yoga gir deg:

• Immunforsvaret ditt styrkes. Yoga er direkte trening av ditt nerve og hormonsystem.

• Bedre søvn og fordøyelse, og du vil kjenne deg mer motstandsdyktig mot hverdagens krav og stress.

• God effekt på smerteproblematikk. Du vil oppleve et bedre oksygenopptak og kondis, sterkere og smidigere muskulatur. Du øker din kunnskap om dine fysiske muligheter.

• Yoga vil gi deg et større pågangsmot, indre ro og en følelse av tilfredshet. Stabilitet og balanse gjør deg mer tilstede i hverdagen.

• Du får øket bevissthet og en ny-trigget nysgjerrighet på livet

• Aktuell forskning på yoga og meditasjon viser klare og målbare resultater for mange av dagens stressrelaterte lidelser som blant annet nakke- og ryggproblemer, hodepine, depresjon, angst, vektproblemer og søvnløshet

Kundaliniyoga er en flere tusen år gammel vitenskap og teknologi fra India, som tidligere ble videreført fra mester til utvalgte disipler, og den ble første gang åpent undervist i 1969, da Kundalini yogamester Yogi Bhajan brakte dette til Vesten.

Velkommen til å prøve yoga.

Hjertet holder deg i live, en fleksibel ryggrad gir deg ungdommelige krefter og godt humør – og med et fleksibelt sinn kommer også livsglede. Du vil oppleve å bli mer glad og takknemlig i hverdagen, og kanskje viktigst av alt – yoga gjør det lettere for deg å få øynene opp for deg selv. På alt det gode potensiale som ny kreativitet vil gi deg.

Om timene:

En typisk time er på mellom 60-90 minutter. Hvorav 5-10 minutters oppvarming, 30-45 minutters enkle og kraftfulle bevegelser, 5-15 minutters aktiv hvile og 11-31 minutter med meditasjon.

Klassen inneholder seks hovedkomponenter:
1) inn-tuning med Adi Mantra,
2) oppvarming,
3) kriya (fysiske øvelser og bevegelser)
4) avslapning,
5) meditasjon,
6 ) ut-tuning og avslutning med «Sat Nam».

Utstyr du trenger til en yogatime er:
Yogamatte (og gjerne et lammeskinn å sitte på). Behagelige klær. Et teppe til å legge over deg under hvilen, og en pute å sitte på. Det er også lurt å ha med en drikkeflaske.

Om du trenger tilpassninger som eksempelvis stol å sitte på, eller annet, ta kontakt så ordner vi det lett.

Dersom du har spesielle behov for avtale rundt betaling, kan dette også la seg ordnes. Det er mulig å betale med kort, eller kontant. Konto og fakturanr: 4750.29.89568

Bindende påmelding.

Ingen kommentarer så langt.

Legg igjen en kommentar